Websites en webshops op basis van WordPress en WooCommerce

U bent op zoek naar een website voor uw bedrijf, als ZZP-er, vereniging of andere doeleinden, maar u wordt gek van alle offertes, kreten en moeilijke marketingvragen?  Dan bent u bij PulseMarketing aan het juiste adres: Pragmatisch, eenvoudig en doelgericht.

Wij bouwen websites en webshops op basis van standaard software zoals WordPress/WooCommerce. Hiermee bent u verzekerd van continuïteit, want deze twee platformen zijn zeer bekend en worden zeer goed ondersteund. Ook voor de styling maken we gebruik van standaard themes, waardoor u vooraf niet over iedere kleur of layout hoeft te beslissen. Een standaard theme biedt veel mogelijkheden en kan zo aangepast worden dat het past bij uw bestaande huisstijl. Wij regelen qua website alles van A tot Z, van installatie, opmaak en beheer, tot aan hosting en onderhoud.

Zodra de website online staat, veilig en klaar voor bezoekers, kunnen wij u ook ondersteunen bij online marketingcampagnes, zoals Adwords, Facebook of LinkedIn.  Hieronder een aantal websites die wij gebouwd hebben, allemaal op basis van standaard WordPress templates.

Van Tol ICT

CV de Toetenburgers

Tekenburo Milo

M.O.S.D.

Stairstuc

Sinus Logistics